De woningtypes: Aan het Pad fase 1

31 augustus '21

Wij hebben fantastisch nieuws! Nu het grootste gedeelte van de voorbereidingen voor Aan het Pad zijn gedaan, is het tijd om de woningtypes uit fase 1 aan te kondigen. We hebben de woningtypes op de website geplaatst. Naar verwachting gaat Aan het Pad fase 1 in het laatste kwartaal van 2022 in verkoop. Bekijk snel de verschillende woningtypes van Aan het Pad fase 1 en meld je aan als geïnteresseerde.

De woningtypes bekijken

De sfeer in Aan het Pad

Wonen Aan het Pad geeft je een ongedwongen en ontspannen gevoel met ruimte voor spontaniteit. Het tuinpad is de levensader van de wijk. Je woont hier niet naast het landschap maar mét het landschap. Door de toepassing van reliëf in de gevel en de verschillende elementen zoals kappen, voorgevels en veranda's is er een speels straatbeeld. Daarnaast is er hier genoeg keuze voor het vinden van je droomwoning door de variatie in verschillende woningtypes.

Meld je aan als belangstellende

Onder 'Woningen' kun je nu de 4 woningtypes bekijken. Aan het Pad fase 1 bestaat uit 24 woningen, waarvan 8 2 onder 1 kapwoningen, 8 tussenwoningen, 6 hoekwoningen en 2 poortwoningen.

Achter de schermen zijn wij volop bezig met de verdere uitwerking van de woningen. Zo wordt er onder andere hard gewerkt aan de impressies, definitieve prijzen en de plattegronden. Zodra er meer bekend is wordt dit gedeeld.

Heb jij interesse in één van de woningtypes? Laat jouw NAW-gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur. Wij houden jou dan op de hoogte van het laatste nieuws en de aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning zodra de verkoop start. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, dan kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur.

2 onder 1 kapwoning

2 onder 1 kapwoning
Bekijk het woningtype
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Weten wat er speelt? Bekijk al het nieuws