Hoekwoning

v.a. € 430.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Een ruime hoekwoning in een groene, autovrije omgeving. Beter kan bijna niet! Deze 4 blikvangers in nieuwbouwwijk Aan Het Pad Fase 3 hebben een woonoppervlakte van ongeveer 135 tot 140 m2 en zijn door de hoekligging extra licht. De gevels met aardse tinten en veel hout maken deze woningen een geheel met de natuur. En als kers op de taart geniet je vanaf je veranda volop van het prachtig aangelegde binnengebied. Parkeren doe je in een daarvoor aangewezen gebied, zo blijft de omgeving autovrij! Zit hier jouw droomhuis bij?

In voorbereiding

Hoekwoning

v.a.
€ 430.000
ca. 135 - 140 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!