Tussenwoning

v.a. € 375.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Een unieke tussenwoning in een groene buurt. Wat wil een mens nog meer? In Aan Het Pad Fase 3 komen deze 6 tussenwoningen met afwisselende gevels en een woonoppervlakte van ongeveer 121 m2 beschikbaar. Met 3 slaapkamers en een zolderruimte is er genoeg ruimte voor iedereen. De houten details geven de woningen een landelijk karakter. Op warme dagen zit jij lekker met een goed boek op je veranda! Welke van de 6 is jouw favoriet?  

In voorbereiding

Tussenwoning

v.a.
€ 375.000
ca. 121 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!