Bouwnummers Aan het Pad fase 2 staan nu online

20 december '23

We hebben goed nieuws! De voorbereidingen voor de start verkoop van de tweede fase van Aan het Pad in Hengelo zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, met de voorlopige prijzen, zodat je per bouwnummer kunt zien welk prijskaartje er ongeveer bij hoort. Lees nu alles over jouw favoriete bouwnummer en voeg deze toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid op de start verkoop.

Bekijk snel alle bouwnummers

Gevarieerd woningaanbod

In Aan het Pad fase 2 in Hengelo komt een gevarieerd woningaanbod van 26 bouwnummers beschikbaar. Deze woningen liggen in een groene omgeving en een gedeelte van het aanbod ligt wederom aan het Tuinpad. De woningen hebben een prachtige architectuur. Waar ga jij voor een hoekwoning, een tussenwoning, een twee-onder-één-kap woning of een vrijstaande woning? 

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Voorlopige prijzen

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat.

De definitieve prijzen voor Aan het Pad fase 2 zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per bouwnummer gepubliceerd. Ga naar het woningaanbod om te zien welke woning bij jouw wensen aansluit. Kijk dan snel of deze binnen je budget past! De definitieve prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start!

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van Aan het Pad fase 2 in Hengelo. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

Mijn Eigen Huis
Meer informatie? Neem contact met ons op
Ook wonen in Aan het Pad fase 2? Bekijk het aanbod!