Planning Aan het Pad in Hengelo

In Aan het Pad, het nieuwbouwplan in Hengelo, realiseren we circa 71 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Aan het Pad.

Verkoop Aan het Pad fase 2 is gestart

Het is zover, de verkoop van Aan het Pad fase 2 is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopstukken online bij de bouwnummers - zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de conceptcontracten, et cetera. Schrijf je nu in voor maximaal 5 voorkeurswoningen. Wanneer de inschrijving is gesloten, worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Dit gebeurt bij Aan het Pad fase 2 op basis van de toewijzingscriteria. Kijk voor meer informatie over het proces van verkoop en toewijzing op de pagina Woning kopen.

Geef nu je voorkeuren door

Aan het Pad fase 1 in verkoop

Op 8 juni 2023 is de verkoop van Aan het Pad fase 1 in Hengelo gestart en op 16 juni 2023 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden. De bouw van de woningen uit deze fase start in mei 2024. 

Momenteel zijn er nog een paar bouwnummers beschikbaar in Aan het Pad fase 1. Wil jij wonen in deze mooie wijk? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. Bekijk snel het beschikbare aanbod!

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website.

Vanaf dat moment, kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype of bouwnummer (meerdere keuzes mogelijk) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Aan het Pad, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om Aan het Pad te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ontwikkelingen Aan het Pad Bekijk het nieuws