Planning nieuwbouw Aan het Pad

Leuk dat jij interesse hebt in de woningen van nieuwbouwproject Aan het Pad. Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor deze bijzondere woonbuurt in Hengelo. Overweeg je een woning te kopen in Aan het Pad, dan ben jij vast benieuwd naar de planning. Deze wijk wordt opgebouwd in fases. Wij hebben hieronder alles voor je op een rijtje gezet over fase 1. Houd deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Definitief ontwerp

Er is hard gewerkt aan een definitief ontwerp voor Aan het Pad. Dit ontwerp is in het derde kwartaal van 2022 afgerond. Zodra dit klaar was zijn de vervolg stappen in werking gezet zodat er richting verkoop kan worden gegaan.

Definitief ontwerp

Start verkoop

Door de veranderende markt en de stijgende bouwkosten hebben we vertraging opgelopen. Nog heel even geduld. We zijn bijna zover. We verwachten in mei 2023 te starten met de verkoop van de eerste woningen in Aan het Pad. Benieuwd naar de woningtypes die ontwikkeld worden in deze fase en de ligging hiervan? Neem een kijkje bij ons aanbod.

Start verkoop

Wil jij graag wonen in Aan het Pad?

Heb je interesse in een hoekwoning, een tussenwoning, een 2 onder 1 kapwoning of een vrijstaande woning? Wil je meer weten over een van de 'specials' in Aan het Pad? Houd onze website in de gaten. We breiden deze de komende tijd voortdurend uit met nieuwe informatie over de woningen en natuurlijk de start verkoopdatum. Wil je echt niets missen? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief. Dan houden wij je per e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ontwikkelingen Aan het Pad Bekijk het nieuws