Planning nieuwbouw Aan het Pad

Leuk dat jij interesse hebt in de woningen van nieuwbouwproject Aan het Pad. Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor deze bijzondere woonbuurt in Hengelo. Overweeg je één woning te kopen in Aan het Pad, dan ben jij vast benieuwd naar de planning. Deze wijk wordt opgebouwd in fases. Wij hebben hieronder alles op een rijtje gezet omtrent fase 1 voor jou. Houd deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Definitief ontwerp

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een definitief ontwerp voor Aan het Pad. De verwachting is dat deze in het tweede kwartaal van 2022 is afgerond. Zodra dit klaar is worden de vervolg stappen in werking gezet zodat er richting verkoop kan worden gegaan.

Definitief ontwerp

Start verkoop

De verkoop van de woningen uit Aan het Pad fase 1 start vermoedelijk in het derde kwartaal van 2022. Benieuwd naar de woningtypes die ontwikkeld worden in deze fase en de ligging hiervan? Neem een kijkje bij ons aanbod.

Start verkoop

Wil jij graag wonen in Aan het Pad?

Heb je interesse in een hoek-, poort- of rijwoning, een 2 onder 1 kapwoning of vrijstaande woning? Wil je meer weten over een van de 'specials' in Aan het Pad? Houd onze website in de gaten. We breiden deze de komende tijd voortdurend uit met nieuwe informatie over de woningen en natuurlijk de start verkoopdatum. Wil je echt niets missen? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief. Dan houden wij je per e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ontwikkelingen Aan het Pad Bekijk het nieuws