8 juni 2023

De start verkoop datum van Aan het Pad fase 1 is bekend!

Zet alvast donderdag 8 juni om 14:00 uur in je agenda want dan start de online verkoop van de woningen in Aan het Pad fase 1. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Het is ook mogelijk om op donderdag 8 juni tussen 16:00 uur en 18:00 uur naar het kantoor van de makelaar te gaan met vragen. Weet jij al welke woning jouw voorkeur heeft? Bereid je alvast voor!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Maak vandaag nog een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen. Als je bent aangemeld ontvang je op 8 juni in de middag een nieuwsbrief met de link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden en technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Maak een account aan

Financiële check

25 mei '23

Heb jij interesse in één van de woningen? Naast de aanmeldduur wordt er bij meerdere geïnteresseerde op één bouwnummer ook gekeken naar de financiële check. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Meer weten? Lees hier verder over de financiële check.

image alt

Verkoopprocedure & toewijzing

Tot donderdag 15 juni 14:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op vrijdag 16 juni in de loop van de dag is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. Wil je meer weten over het kopen van een woning in Aan het Pad en de toewijzing? Lees hier meer!

Meer over de toewijzing

Wel of geen woning

Als jij een woning krijgt toegewezen dan krijg je hiervan per e-mail bericht en de uitslag zie je ook in jouw winkelwagentje in je Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan maximaal 48 uur de tijd om je optie te bevestigen. Nadat je de optie hebt bevestigt bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet dan ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerstvolgende reservekandidaat, dan wordt er meteen contact met jou opgenomen. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Welke woning kies jij? Bekijk de woningen
Maak een account aan Mijn Eigen Huis