De voorzieningen rondom Aan het Pad

1 mei '23

Aan het Pad wordt ontwikkeld in Broek Noord. Dit is een gezellige en veilige woonomgeving aan de rand van Hengelo. In de buurt van dit project zijn verschillende voorzieningen aanwezig zoals supermarkten, winkels, basisscholen, sportverenigingen en een gezondheidscentrum. Op de fiets ben je in ongeveer 15 minuten in het hart van de binnenstad van Hengelo. Ben jij benieuwd of wonen in Aan het Pad iets voor jou is? Wij delen graag alle gemakken van het wonen in deze omgeving met jou zodat jij een wel overwogen keuze kan maken voor wonen in Aan het Pad.

image alt

Supermarkten en andere winkels

Aan het Pad wordt ontwikkeld aan de rand van Hengelo. Dit betekent dat je na een dag hard werken thuis kunt genieten van de rust, maar je niet ver weg bent van alle gemakken van een grote stad.

In de buurt van Aan het Pad zit winkelcentrum Slangenbeek. In dit winkelcentrum zit onder andere een Albert Heijn, een Dirk van den Broek, een Primera, een Kruidvat en een pizzeria. Daarnaast vind je in dit winkelcentrum nog een aantal andere winkels. Wil jij je boodschappen lopend, op de fiets of met de auto doen? Dat kan, want je bent vanuit jouw huis zo bij dit winkelcentrum!

Ook zit er naast het winkelcentrum een wijkcentrum, een tandartspraktijk en een apotheek. 

image alt

Sporten en recreatie

Als je vanuit jouw woning in Aan het Pad nog iets verder richting de A1 gaat vind je het park Weusthag Noord. In dit park kan je goed terecht voor een ochtendwandeling of een rondje rennen. Het is de ideale plek om even een frisse neus te halen.

Sport je liever op een sportclub? Een groot aantal sportclubs bevinden zich in de buurt van het park. Hier zit onder andere een hockeyclub, een honk- en softbalvereniging, een cricketclub en een tennisvereniging.

Aan de andere kant van de A1 zit voetbalvereniging HVV Tubantia. Ook vind je rond Aan het Pad nog een ander park namelijk het Broekpark met de Broekvijver. Vanuit huis kan je dus alle kanten op om even lekker te sporten, te recreëren of te genieten van de groene omgeving. 

image alt

De binnenstad van Hengelo

Wil jij je een middag vermaken of heb je zin in een lekker avondje uit? Met de fiets ben jij in ongeveer 15 minuten vanuit je huis in het hart van de binnenstad van Hengelo. In de binnenstad vind je verschillende winkels om uitgebreid te shoppen. Ook zijn hier allerlei gezellige restaurants en cafés om even een lekker hapje te eten of een drankje te doen. Verder vind je in de binnenstad ook een schouwburg, een bioscoop en een poppodium. Genoeg amusement dus! 

In de stad van Hengelo worden er jaarlijks meer dan 300 evenementen georganiseerd. Er is dus altijd wat te doen in de binnenstad!

Wonen in Aan het Pad?

Naast alle eerder genoemde gemakken en voorzieningen zijn er nog meer voordelen aan het wonen in deze buurt. In deze wijk kunnen kinderen naar verschillende basisscholen. Daarnaast ben je vanuit Hengelo met de auto in ongeveer 20 minuten in Duitsland. Hier pik je gemakkelijk een graantje van al het goede mee. Verder worden de woningen in Aan het Pad duurzaam gebouwd en zijn ze klaar voor de toekomst.

Wil jij wonen in een duurzaam huis midden in een groene en veilige wijk? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen rond Aan het Pad. Ook hoor jij dan als een van de eerste wanneer de verkoop van Aan het Pad start.

Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het komende aanbod!
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten