Regel tijdig een financiële check

24 april '23

Als je een nieuwe woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van Aan het Pad? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let er op dat er staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie. 

Rabobank denkt graag met je mee

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in Aan het Pad. Linda Leushuis en Jochem Prijs van de Rabobank denken graag met je mee en geven je inzicht in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Neem contact met ze op en vraag je financiële check digitaal aan via onderstaande button.

Meer informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning, de toewijzing en online kopen of bij de makelaar vind je op onze pagina 'woning kopen'.

Financiële check aanvragen

Linda Leushuis

Linda Leushuis

Jochem Prijs

Jochem Prijs
Wil je meer lezen? Meer over de financiële check
Wonen in Aan het Pad? Bekijk de woningtypes