Keukenaanbieding voor Aan het Pad

21 april '23

De woningen in Aan het Pad fase 1 worden opgeleverd zonder keuken. Van Voortman Keukens hebben wij een keukenbrochure ontvangen waarin te zien is welke keukenaanbieding er voor een bepaald woningtype of bouwnummer gemaakt is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel verder!

Fantastische kok? Of veelvuldig magnetron gebruiker?

Of je nu waanzinnig kunt koken of nog een eitje laat aanbranden en dus liever vaak gebruik maakt van de magnetron, een goede keuken heb je nodig. Voor alle woningen heeft Voortman Keukens een keukenaanbieding gemaakt. Een moderne keuken voorzien van een prachtig werkblad en diverse apparatuur. Alle keukens krijgen standaard 5 luxe keukenapparaten. Het verschilt per woningtype en bouwnummer van welk merk deze apparatuur is. Benieuwd naar de keukenaanbieding voor jouw favoriete woningtype en waar deze keuken allemaal uit bestaat? Bekijk de keukenbrochure!

Bekijk de keukenbrochure

Liever een andere keuken?

Is de keuken niet naar je smaak? Of heb je andere wensen? Je kunt het straks allemaal bespreken met Voortman Keukens. Liever helemaal zelf je eigen keuken(leverancier) kiezen? Dat kan. Je mag er namelijk ook voor kiezen om ergens anders een keuken te kopen.

Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Wonen in Aan het Pad? Ontdek de woningtypes