Maak je Mijn Eigen Huis account aan

1 december '23

Wil jij straks een woning kopen in Aan het Pad? Dat kan alleen als jij een persoonlijk account hebt aangemaakt in de Mijn Eigen Huis omgeving. Met dit account zie jij in één overzicht wat jouw favoriete woningen zijn en kan jij digitaal jouw voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Ook kan jij jouw voorkeuren heel gemakkelijk online beheren. Super handig!

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete woningen in Aan het Pad te bewaren. Zodra de bouwnummers beschikbaar komen kan je door op het hartje te klikken bij het bouwnummer eenvoudig je favoriete woning toevoegen aan je persoonlijke account. Ook krijg je in dit account een duidelijk overzicht over wat er allemaal al bekend is over Aan het Pad. Zo wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. 

Niet alleen handig ook een must

Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks écht een woning in Aan het Pad wilt kopen. Wanneer de verkoop van de woningen in Aan het Pad start, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan, zodra de verkoop start, alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Lees stap-voor-stap hoe je een account aanmaakt en hoe je jouw favoriete woningen beheert. Ben je samen met je partner geïnteresseerd in een woning? Maak dan een account aan met een geldig e-mailadres. Het heeft geen zin om elk een eigen account aan te maken. Bij jouw persoonlijke gegevens in jouw account kun je de gegevens van je partner invullen.

Mijn Eigen Huis account
Meer weten over Mijn Eigen Huis? Lees hier meer!
Wil jij wonen in Aan het Pad? Bekijk de woningtypes en meld je aan.