Maak kennis met Aan het Pad fase 3

5 juni '24

De verkoop van Aan het Pad fase 1 en 2 is in volle gang. Zou je hier ook willen wonen en heb je net misgegrepen op jouw favoriete woning? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Maak kennis met de woningen van Aan het Pad fase 3. Het plan bestaat uit 4 woningtypes met in totaal 19 woningen. Het woningaanbod staat nu op de website. Bekijk de conceptbeelden, prijsindicatie, kenmerken en concept plattegronden per woningtype. Hieronder vind je alvast conceptbeelden van het plan.

Let op: heb jij je al bij een eerdere fase ingeschreven dien je dit ook voor deze fase opnieuw te doen bij je favoriete woningtype.

Van droom naar realiteit

In de derde fase van Aan het Pad komen 19 koopwoningen in verschillende types: vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen, hoek- en tussenwoningen. Zie jij jezelf hier wel wonen? Vanaf nu is het namelijk mogelijk om je aan te melden. De aanmelddatum onder het woningtype telt mee voor de toewijzing van de woning. Dus wacht niet! Bekijk de woningtypes en wie weet woon jij binnenkort wel in jouw droomwoning.

Bekijk de woningtypes
Meer informatie? Neem contact met ons op
Ook wonen in Aan het Pad fase 3? Bekijk de woningtypes