3 september 2020

Webinar Aan het Pad

Op donderdag 3 september 19.30 uur organiseren we een digitale bijeenkomst voor Aan het Pad. Noteer deze datum dus vast in je agenda!

Uitnodiging

28 augustus '20

In het noordelijk deel van Het Broek heeft de gemeente Hengelo in haar woonvisie dit deel aangemerkt als woongebied. Ben je ook zo benieuwd naar de plannen voor het laatste deel van de hoek Sprinkhaan/Duizendpoot/Bijenkorf? We zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met de plannen voor Aan het Pad. Op donderdag 3 september vertellen de ontwikkelaar, landschapsarchitect, architect en bouwer over de resultaten.

Aanmelden om te kijken

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, zenden wij de bijeenkomst online uit. Als je ons een bericht stuurt via [email protected], ontvang je van ons de kijklink voor het webinar. Tijdens de uitzending zit ons team klaar om je vragen te beantwoorden.

Deelnemen

De online webinar wordt via Microsoft Teams gestreamd. Kies voor ‘bekijken op het web’. Omdat we graag nu al online contact met elkaar leggen, vragen we je om je aan te melden. Aanmelden kan met een Microsoft account (o.a. live.com, outlook.com, hotmail.com). Kijk je liever anoniem? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt later nog een naam invullen.

webinar

Uitleg livegebeurtenis

Na jouw keuze zie je een scherm met de melding 'Livegebeurtenis is nog niet gestart' Gedurende de online sessie heb je altijd de volgende functies beschikbaar:
- Pauzeer de gebeurtenis;
- Verhoog of verlaag het geluid wat je hoort;
- Verhoog de afspeelsnelheid of pas de kwaliteit van het beeld aan;
- Maximaliseer het scherm.

Heb je verder nog vragen of hulp nodig? Bekijk dan de volgende video instructie: Deelnemen Livegebeurtenis.
Je bent er nu klaar voor. Het is wachten tot de gebeurtenis van start gaat!

live

Vragen stellen tijdens de online sessie

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen middels het Vragen & Antwoord onderdeel. Dit staat rechts in beeld.

Belangrijk: Je kunt alleen berichten typen. De presentator en andere deelnemers zien je niet via een webcam en horen jou ook niet.

Aanbevolen
Hier staan alle vragen van kijkers die gedeeld zijn met iedereen. De moderator bepaalt of vragen voor iedereen zichtbaar zijn. Dit kan gefilterd worden op ‘meest recent’ of op ‘meest leuk gevonden’.

Mijn vragen
Hier staan alle vragen die jij als deelnemer gesteld hebt.

Een vraag stellen
Hier kun jij als kijker een vraag stellen. Je kunt je eigen naam invullen of de vraag als ‘anoniem’ plaatsen. Nadat je de tekst hebt getypt druk je op het Verzenden-icoontje. Het antwoord verschijnt vanzelf onder je vraag. Als je nog geen antwoord krijgt, worden er waarschijnlijk veel vragen gesteld. Laat je mailadres achter zodat we je vraag ook nog na afloop van de online sessie kunnen beantwoorden. 

teams
  Contact opnemen
  Naar de veelgestelde vragen