Uitgelicht: 2 onder 1 kapwoningen aan het Tuinpad

26 februari '24

Een unieke 2 onder 1 kapwoning in een groene buurt. Wat wil een mens nog meer? In Aan Het Pad fase 1 creëren de woningen aan het Tuinpad met afwisselende gevels een speels straatbeeld. In deze wijk staat het landschap centraal en is er alle ruimte voor kinderen om veilig op te groeien. De houten elementen geven de woningen een landelijk karakter. In Aan het Pad woon je mét het landschap. Neem bijvoorbeeld de prachtige 2 onder 1 kapwoning aan het Tuinpad, een ruime tweekapper met mooie accenten. Deze woning ligt aan een rustig pad waar ruimte is voor ontmoeten en spelen. Daarnaast wordt de 2 onder 1 kapwoning aan het Tuinpad nu standaard opgeleverd met een extra grote berging. Er is er nog een beschikbaar, dus grijp snel je kans!

Kom binnen

Via de grote veranda stap je de hal binnen. In de hal vinden we het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de deur die tevens naar de woonkamer leidt. De grote woonkamer en keuken zijn open aan elkaar verbonden. De gehele leefruimte wordt omgeven door grote raampartijen, waardoor deze nog ruimer en lichter oogt. Op zomerse dagen de deuren naar de veranda wagenwijd openzetten om daar in de zon te genieten van een glas wijn? Daar leent deze woning zich perfect voor!

 

Aan de overloop, op de 1e verdieping, bevinden zich slaapkamer 1, 2 en 3. Daarnaast vinden we hier een ruime badkamer (die inclusief is), een apart toilet en een extra bergruimte. De trap leidt verder naar de tweede verdieping, waar nog eens bijna 38m2 aan ruimte op je wacht. Een thuiskantoortje of extra slaapruimte? Het is aan jou.

Bekijk de plattegronden om een idee te krijgen van de indeling per verdieping. 

Hengelo - Aan het Pad - 2 onder 1 kapwoning begane grond
Hengelo - Aan het Pad - 2 onder 1 kapwoning eerste verdieping
Hengelo - Aan het Pad - 2 onder 1 kapwoning tweede verdieping
image alt

De 2 onder 1 kapwoning aan het Tuinpad

  • BENG 2=0 norm dus duurzaam en gasloos wonen;
  • Voorzien van zonnepanelen, luchtwarmtepomp en wtw-systeem;
  • Kavelgrootte minstens 393 m², woonoppervlak ongeveer 154 m²
  • Heerlijke ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin en de grote veranda;
  • Open keuken;
  • 3 slaapkamers en een badkamer die inclusief is;
  • Vrij indeelbare zolder met ruimte voor extra (slaap-)kamer(s);
  • Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping;
  • Standaard extra grote berging;
  • Rustige en groene omgeving met de ruimte voor kinderen om veilig te spelen.

Wonen aan het Tuinpad?

Ben jij verliefd geworden op de 2 onder 1 kapwoning aan het Tuinpad? De verkoop van Aan het Pad fase 1 en 2 is in volle gang en er is nog een bouwnummer beschikbaar. Bekijk snel het aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of telefonisch. We staan je graag te woord en helpen je graag verder!

Actueel aanbod
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
WIl je ook hier wonen? Bekijk het aanbod