Uitgelicht: Tussenwoning aan het Tuinpad

2 oktober '23

Een unieke tussenwoning in een groene buurt. Wat wil een mens nog meer? In Aan Het Pad Fase 1 creëren de woningen aan het Tuinpad met afwisselende gevels een speels straatbeeld. In deze wijk staat het landschap centraal en is er alle ruimte voor kinderen om veilig op te groeien. De houten elementen geven de woningen een landelijk karakter. In Aan het Pad woon je mét het landschap. Neem nou de prachtige tussenwoningen aan het Tuinpad, ieder blok met eigen karakteristieke houten kenmerken. Deze woningen liggen aan een rustig pad waar ruimte is voor ontmoeten en spelen. Er zijn er nog een paar beschikbaar, dus grijp snel je kans!

Kom binnen

De entree bevindt zich aan de voorzijde. Via de hal met toilet en trap naar de 1e verdieping stap je het woongedeelte binnen. Deze open ruimte verbindt koken, eten en wonen op een gezellige manier met elkaar. Aan de voorkant van de tussenwoning is plek voor de keuken, achterin voor een tuingerichte zithoek. De achtertuin maakt het plaatje compleet en is bij het wonen te betrekken door de openslaande deuren in de achtergevel.

Op de 1e verdieping vind je 3 ruime slaapkamers. Door de grote raampartijen ogen de slaapkamers extra ruim en licht. Daarnaast vinden we de ruime badkamer, die inclusief is, op de eerste verdieping. De zolder biedt ruimte voor eigen invulling. Wordt het een logeerkamer of thuiswerkplek? Je kunt er nog veel kanten mee op! Bekijk de plattegronden om een idee te krijgen van de indeling per verdieping. 

Hengelo - Aan het Pad - Tussenwoning begane grond
Hengelo - Aan het Pad - Tussenwoning eerste verdieping
Hengelo - Aan het Pad - Tussenwoning tweede verdieping
image alt

De tussenwoning aan het Tuinpad

  • BENG 2=0 norm dus duurzaam en gasloos wonen;
  • Voorzien van zonnepanelen, luchtwarmtepomp en wtw-systeem;
  • Kavelgrootte minstens 140 m², woonoppervlak ruim 120 m²
  • Heerlijke woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin;
  • Open keuken;
  • 3 slaapkamers en een badkamer die inclusief is;
  • Vrij indeelbare zolder met ruimte voor extra (slaap-)kamer(s);
  • Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping;
  • Rustige en groene omgeving met de ruimte voor kinderen om veilig te spelen.

Wonen aan het Tuinpad?

Ben jij verliefd geworden op een tussenwoning aan het Tuinpad? De verkoop van Aan het Pad fase 1 is in volle gang en er zijn er nog een paar beschikbaar. Bekijk snel het aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of telefonisch. We staan je graag te woord en helpen je graag verder!

Actueel aanbod
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
WIl je ook hier wonen? Bekijk het aanbod