Uitgelicht: vrijstaande woningen

15 april '24

Een unieke vrijstaande woning in een groene wijk. Wat wil een mens nog meer? In Aan Het Pad fase 2 creëren de woningen met afwisselende gevels een speels straatbeeld. In deze wijk staat het landschap centraal en is er alle ruimte voor kinderen om veilig op te groeien. De houten elementen en de veranda geven de woningen een landelijk karakter. In Aan het Pad woon je mét het landschap. Neem bijvoorbeeld de prachtige vrijstaande woningen, een ruime woning met mooie accenten. Deze woningen liggen aan de rand van de wijk onder het rustige Tuinpad waar ruimte is voor ontmoeten en spelen. Er zijn er nog twee beschikbaar, dus grijp snel je kans!

Kom binnen

Een eigen oprit met garage, dat is fijn thuiskomen! Via de entree aan de voorzijde stap je de hal met toilet en trap naar de 1e verdieping binnen. Het woongedeelte is een grote, open u-vormige ruimte, waardoor er verschillende hoekjes ontstaan. En dat zonder de verbinding tussen koken, eten en wonen te verliezen. Vanuit de hal of keuken heb je tevens toegang tot de garage én natuurlijk de achtertuin.

 

Op de 1e verdieping vind je 3 ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom over de hele diepte van het huis strekt. Ook het separate toilet en de badkamer met douche, wastafel en ruimte voor een ligbad bevinden zich hier. De grote zolder biedt ruimte voor eigen invulling. Wordt het een fitnessruimte of thuiswerkplek? De mogelijkheden zijn er!

Bekijk de plattegronden om een idee te krijgen van de indeling per verdieping. 

Hengelo - Aan het Pad - vrijstaande woning begane grond
Hengelo - Aan het Pad - vrijstaande woning eerste verdieping
Hengelo - Aan het Pad - vrijstaande woning tweede verdieping
image alt

De vrijstaande woningen

  • BENG 2=0 norm dus duurzaam en gasloos wonen;
  • Energielabel A++++ waarmee je bij de Rabobank extra rentekorting kan krijgen;
  • Voorzien van zonnepanelen, luchtwarmtepomp en wtw-systeem;
  • Kavelgrootte minstens 551 m², woonoppervlak ongeveer 173 m²
  • Heerlijke ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin en de grote veranda;
  • Open keuken;
  • 3 slaapkamers en een badkamer die inclusief is;
  • Vrij indeelbare zolder met ruimte voor extra (slaap-)kamer(s);
  • Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping;
  • Rustige en groene omgeving met de ruimte voor kinderen om veilig te spelen.

Wonen in Aan het Pad?

Ben jij verliefd geworden op de vrijstaande woning in Aan het Pad? De verkoop van Aan het Pad fase 1 en 2 is in volle gang en er zijn nog twee vrijstaande woningen beschikbaar. Bekijk snel het aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of telefonisch. We staan je graag te woord en helpen je graag verder!

Actueel aanbod
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
WIl je ook hier wonen? Bekijk het aanbod