Voorwaarden bij de rijwoningen

7 juni '23

In Aan het Pad zitten hoek- en tussenwoningen met voorwaarden. Ben jij hierin geïnteresseerd? Dan is het goed om te weten dat er voorwaarden verbonden zijn aan deze woningen. Meer weten? Lees dan snel verder!

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

In Aan het Pad fase 1 bieden wij ook een aantal rijwoningen aan. We bieden deze woningen aan voor mensen die een woning willen kopen om daar zelf te gaan wonen. Om de woningen enkel voor deze doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom voor deze 16 woningen een zelfbewoningsplicht opgenomen, commerciële verhuur is niet toegestaan.  

 

Dit betekent dat je als koper verplicht bent om de woning uitsluitend te gebruiken voor eigen bewoning. Daarnaast is een anti-speculatiebeding opgenomen. Dat betekent dat indien de gekochte woning binnen een paar jaar wordt verkocht een boete verschuldigd is, waarbij de overwaarde van de woning bepalend is voor de hoogte van de boete. 

Kijk voor de exacte voorwaarden in de leverlingsakte.

Bekijk de leveringsakte

Wonen in Aan het Pad?

Bekijk het woning aanbod en laat je NAW-gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Dan ontvang je de belangrijkste berichten in je mail en krijg je ook maandelijks een update met de nieuwsbrief van de ontwikkelingen omtrent Aan het Pad in Hengelo.

Woningaanbod bekijken
Ook wonen in Aan het Pad? Ontdek het aanbod!
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten