Waarom ook jij in Aan het Pad wil wonen!

11 september '23

Het is ondertussen wel duidelijk dat Aan het Pad net even anders is dan anders. In deze nieuwe woonbuurt is het leven ongedwongen en staan gezamenlijkheid en spontaniteit vooraan in het woordenboek. En naast dat het op vijftien fietsminuten van Hengelo ligt, zijn er nog een aantal bijzonderheden die wonen in Aan het Pad zo aangenaam maken. Lees je mee?

Veilig groen

Groen speelt de hoofdrol in Aan het Pad. De speelse slingerende paden, diverse doorkijkjes en ontmoetingsplekken zijn verweven met de buurt. Met als middelpunt en levensader van de buurt: het pad. Deze langgerekte, kronkelende en vooral autovrije binnenwereld is een veilige en fijne plek om samen te komen, lekker te wandelen maar bovenal om buiten te spelen! Je woont hier straks met elkaar én met het landschap.

image alt

Voor wie houd van hout

De vier verschillende woningtypen: Bijenkorf, Sprinkhaan, Tuinpad en Duizendpoot, passen straks perfect in het groen. Grote raampartijen zorgen voor licht en halen buiten naar binnen, daarnaast verbinden de veranda’s of vlonders de woningen met het tuinpad. En misschien wel het bijzonderste zijn de houten details. Van gevelbekleding tot pergola: de natuurlijke materiaalkeuze maakt de huizen een met de natuur.

Klaar voor de toekomst

Alle huizen in Aan het Pad worden gebouwd volgens de laatste duurzaamheidsnorm. Bij de bouw worden alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan HR++ beglazing, zonnepanelen, een warmtepomp en goede isolatie. Hierdoor zijn de huizen veel energiezuiniger, zodat je energierekening lekker laag blijft. Win-win!

Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in Aan het Pad? Bekijk het woningaanbod