Hoekwoning

€ 402.500 - € 427.500 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Een ruime hoekwoning met veranda in een groene, autoluwe omgeving. Beter kan bijna niet! Deze 6 blikvangers in nieuwbouwwijk Aan Het Pad Fase 2 hebben een woonoppervlakte van ongeveer 135 tot 140 m2 en zijn door de hoekligging extra licht. De gevels met lichte tinten en veel hout maken deze woningen één met de natuur. En als kers op de taart geniet je hier volop van het prachtig aangelegde binnengebied. Is dit jouw droomhuis?

In verkoop

Hoekwoning

€ 402.500 - € 427.500
ca. 135 - 140 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!

Alternatief aanbod