Hoekwoning #051

€ 422.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 51 is een extra bijzondere woning! Enkel aan haar rechterzijde grenst zij aan buurwoning nummer 50, waardoor alle andere zijdes uitkijken op het groen. De grote raampartijen, erker en houten veranda maken van deze plek een heerlijke buiten woning. De omgeving is rustig en autoluw. Dit in combinatie met de ruim 140m2 aan leefruimte én 3 slaapkamers, maakt bouwnummer 51 tot de perfecte gezinswoning. 

Verkocht

Hoekwoning #051

€ 422.500
ca. 140 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 121 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!

Alternatief aanbod