Tussenwoning #045

€ 362.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De groene omgeving, enorme raampartijen en houten afwerking maken bouwnummer 45 tot een unieke tussenwoning. Parkeren kan in een daarvoor aangewezen gebied, om de omgeving zo rustig en autoluw te houden. Dit in combinatie met de 3 slaapkamers en 121m2 aan leefruimte, maakt bouwnummer 45 de perfecte gezinswoning! Om je van net dat beetje extra opslagruimte te voorzien, beschikt bouwnummer 45 over een losstaande berging. 

Verkocht

Tussenwoning #045

€ 362.500
ca. 121 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 72 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!