Vrijstaande woning

€ 645.000 - € 655.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Een groene buurt, gevarieerd straatbeeld en authentieke bouwstijl. Het decor van Aan Het Pad Fase 2 is prachtig. Je vindt hier straks 3 vrijstaande woningen met een woonoppervlakte van ongeveer 173 m2 met eigen parkeerplaats, garage en grote achtertuin. De veranda en de vele houten details geven deze in de breedte georiënteerde parels hun chique uitstraling. Een lust voor het oog!

In verkoop

Vrijstaande woning

€ 645.000 - € 655.000
ca. 173 - 174 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
Parkeerplaats
Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!

Alternatief aanbod