Vrijstaande woning #071

€ 655.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Vrijstaande woning bouwnummer 71 is een indrukwekkend plaatje! Volledig omgeven door groen, met grote raampartijen en een prachtige veranda voel je je hier vrijer dan vrij. De auto parkeer je gemakkelijk op eigen terrein. Met 3 slaapkamers, een ruime zolder en 173m2 aan leefruimte is jouw gezin hier van alle gemakken voorzien. 

Verkocht

Vrijstaande woning #071

€ 655.000
ca. 173 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 523 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!

Alternatief aanbod