2 onder 1 kapwoning #005

€ 532.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

In Aan Het Pad komen een aantal bijzondere 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar. Bouwnummer 5 vormt samen met buur bouwnummer 6 een 2 onder 1 kap duo. Bouwnummer 5 is een langskap met maar liefst 156m2 woonoppervlakte. De ruime inrichting, het vrije woongevoel én de 3 slaapkamers maken bouwnummer 5 een zeer geschikte gezinswoning. Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein, dus jouw auto zet je gemakkelijk voor de deur! Ook beschikt deze woning over een aangebouwde garage.

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #005

€ 532.500
ca. 156 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 140 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!