2 onder 1 kapwoning

v.a. € 505.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

In Aan Het Pad Fase 3 komen 8 bijzondere 2 onder 1 kapwoningen met 3 slaapkamers en een zolderruimte. De ruime 2 onder 1 kapwoningen hebben een woonoppervlakte van ongeveer 154 tot 164 m2, prachtige raampartijen, verschillende kappen en afwisselende gevels met licht- en donkerbruine gevelstenen. Door de houten accenten passen de woningen perfect in de groene woonbuurt. Landelijk en toch modern. Parkeren doe je gemakkelijk op de aangewezen plekken. Waar heb jij je oog op laten vallen? 

In voorbereiding

2 onder 1 kapwoning

v.a.
€ 505.000
ca. 154 - 164 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkte het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder!

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!