Hoekwoning

€ 397.500 - € 440.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Een ruime hoekwoning in een groene, autoluwe omgeving. Beter kan bijna niet! Deze 8 blikvangers in nieuwbouwwijk Aan Het Pad Fase 1 hebben een woonoppervlakte van ongeveer 135 tot 142 m2 en zijn door de hoekligging extra licht. De gevels met aardse tinten en veel hout maken deze woningen één met de natuur. En als kers op de taart geniet je vanaf je veranda of tuinkamer volop van het prachtig aangelegde binnengebied. Zit hier jouw droomhuis bij?

Verkocht

Hoekwoning

€ 397.500 - € 440.000
ca. 135 - 142 m2
4 kamers
Warmtepomp
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!