Hoekwoning #034

€ 399.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 34 is een bijzondere hoekwoning. Deze woning grenst enkel aan de rechterkant aan buurwoning 35, waardoor de overige zijdes omgeven worden door ruimte. De grote raampartijen en houten veranda in combinatie met de 135m2 woonoppervlakte maken dit de perfecte plek. Naast de ruime indeling in de woning zelf beschikt bouwnummer 34 over een losstaande, houten berging. Er kan geparkeerd worden in een daarvoor aangewezen gebied, zo blijft de omgeving autovrij en kunnen de kids spelen op straat! 

Verkocht

Hoekwoning #034

€ 399.000
ca. 135 m2
4 kamers
Warmtepomp
ca. 153 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!