Tussenwoning

€ 356.500 - € 382.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Een unieke tussenwoning in een groene buurt. Wat wil een mens nog meer? In Aan Het Pad Fase 1 creëren deze 8 woningen met afwisselende gevels een speels straatbeeld. Aan de voor- of achterzijde heb je een prachtige veranda, die de woningen - in combinatie met andere houten elementen - een landelijk karakter geeft. De woonoppervlakte varieert van ongeveer 124 tot 141 m2. Welke van de 8 is jouw favoriet?  

Verkocht

Tussenwoning

€ 356.500 - € 382.500
ca. 121 - 142 m2
4 kamers
Warmtepomp
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!