Tussenwoning #028

€ 356.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De groene omgeving, enorme raampartijen en houten veranda maken bouwnummer 28 een unieke tussenwoning. De woning beschikt over een losse, houten berging. Parkeren voor deze bouwnummers kan in een daarvoor aangewezen gebied, om de omgeving zo rustig en autovrij te houden. Dit in combinatie met de 3 slaapkamers en 121m2 aan leefruimte, maakt bouwnummer 28 een zeer geschikte gezinswoning. Daarnaast beschikt bouwnummer 28 over een houten berging. 

Verkocht

Tussenwoning #028

€ 356.500
ca. 121 m2
4 kamers
Warmtepomp
ca. 74 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!