Vrijstaande woning

€ 650.000 - € 735.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Een groene buurt, gevarieerd straatbeeld en authentieke bouwstijl. Het decor van Aan Het Pad Fase 1 is prachtig. Je vindt hier straks 2 vrijstaande woningen met een woonoppervlakte van ongeveer 200 m2 (!). Maar ook een eigen parkeerplaats, garage en grote achtertuin horen erbij. Deze parels staan asymmetrisch op de kavels en ogen mede dankzij de grote raampartijen en houten veranda chique. Een lust voor het oog! 

Verkocht

Vrijstaande woning

€ 650.000 - € 735.000
ca. 180 - 211 m2
4 kamers
Warmtepomp
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven
image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!