2 onder 1 kapwoning #016

€ 547.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

In Aan Het Pad komen een aantal bijzondere 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar. Bouwnummer 16 vormt samen met buur bouwnummer 15 een 2 onder 1 kap duo. Bouwnummer 16 is een dwarskap met maar liefst 164m2 woonoppervlakte. De ruime inrichting, het vrije woongevoel én de 3 slaapkamers maken bouwnummer 16 een zeer geschikte gezinswoning. Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein, dus jouw auto zet je gemakkelijk voor de deur! Ook beschikt deze woning over een aangebouwde garage.

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #016

€ 547.500
ca. 164 m2
4 kamers
Warmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 114 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!