2 onder 1 kapwoning #018

€ 527.500 v.o.n. Vrij

Omschrijving

In Aan Het Pad komen een aantal bijzondere 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar. Bouwnummer 18 vormt samen met buur bouwnummer 17 een 2 onder 1 kap duo. Bouwnummer 18 is een langskap met maar liefst 156m2 woonoppervlakte. De ruime inrichting, het vrije woongevoel én de 3 slaapkamers maken bouwnummer 18 een zeer geschikte gezinswoning. Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein, dus jouw auto zet je gemakkelijk voor de deur! Ook beschikt deze woning over een aangebouwde garage.  

Vrij

2 onder 1 kapwoning #018

€ 527.500
ca. 156 m2
4 kamers
warmtepomp
Parkeerplaats
ca. 115 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!

Alternatief aanbod