2 onder 1 kapwoning #033

€ 505.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

2 onder 1 kap duo 32 en 33 springt direct in het oog! Niet alleen door prachtige raampartijen, ook de enorme houten veranda’s maken deze 2 onder 1 kappers uniek. Bouwnummer 33 is met haar 154m2 aan woonoppervlak en 3 ruime slaapkamers de pérfecte gezinswoning! Parkeren voor deze tweekapper kan in een daarvoor aangewezen gebied, om de omgeving zo rustig en autovrij te houden. Deze woning beschikt standaard over een grote losstaande, houten berging.


Goed nieuws! De bouw van deze woning start in mei. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. 

Vanaf 1 januari 2024 is er bouwrente verschuldigd over de vervallen termijnen. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact op met de makelaar.

In optie

2 onder 1 kapwoning #033

€ 505.000
ca. 154 m2
4 kamers
Warmtepomp
ca. 244 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!