Hoekwoning #021

€ 417.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 21 is een hoekwoning aan de westkant van Aan Het Pad. Enkel aan één zijde grenst zij aan buurwoning bouwnummer 21, waardoor de overige zijdes omgeven worden door groen en er over de buurt uitgekeken kan worden. Parkeren voor de bouwnummers 21 t/m 26 kan in een daarvoor aangewezen gebied, om de omgeving zo rustig en autoluw te houden. Dit in combinatie met de 3 slaapkamers en 143m2 aan leefruimte, maakt bouwnummer 21 een zeer geschikte gezinswoning. Ook beschikt deze woning over een losse, houten berging. 

Verkocht

Hoekwoning #021

€ 417.500
ca. 142 m2
4 kamers
Warmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 200 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!