Hoekwoning #031

€ 399.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 31 bevindt zich op de rechterhoek van de groep rijwoningen 27 t/m 31. Hiermee grenst deze woning enkel aan de linkerkant aan buurwoning 30, waardoor de overige zijdes omgeven worden door groen en over de buurt uitgekeken kan worden. Parkeren voor deze bouwnummers kan in een daarvoor aangewezen gebied, om de omgeving zo rustig en autovrij te houden. De grote raampartijen en houten veranda in combinatie met de 135m2 woonoppervlakte maken dit een bijzondere en ruime woning. 

Verkocht

Hoekwoning #031

€ 399.000
ca. 135 m2
4 kamers
Warmtepomp
ca. 143 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!