Hoekwoning #038

€ 415.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Hoekwoning bouwnummer 38 is een extra bijzondere! Enkel aan haar linkerzijde grenst zij aan buurwoning nummer 37, waardoor alle andere zijdes uitkijken op het groen. De grote raampartijen en houten veranda maken van deze plek een heerlijke buiten woning. De omgeving is rustig en autovrij. Dit in combinatie met de ruim 140m2 aan leefruimte én 3 slaapkamers, maakt bouwnummer 38 tot de perfecte gezinswoning. 

Verkocht

Hoekwoning #038

€ 415.000
ca. 140 m2
4 kamers
Warmtepomp
ca. 167 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!