Vrijstaande woning #020

€ 735.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 20 wordt door ons niet voor niks de ‘special’ van Aan Het Pad genoemd. Dit vrijstaande huis is gelegen in de hoek van het hofje, waardoor naar alle kanten uitgekeken kan worden. Deze prachtige woning beslaat maar liefst 210m2 aan woonruimte en wordt volledig omringd door groen. Met haar 3 slaapkamers is bouwnummer 20 de perfecte woning voor een gezin dat op zoek is naar een huis met nét dat beetje extra luxe. 

Verkocht

Vrijstaande woning #020

€ 735.000
ca. 210 m2
4 kamers
Warmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 278 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Warmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Aan het Pad hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!